Шкорпија со димензии од 3-4 см. се појави во дневната соба на битолчанец кој живее во населбата Баир во Битола. По негово кажување ова не било првпат и досега неколку пати исти шкорпии биле забележани на оваа локација.

Битолчани бидете внимателни!

Шкорпијата во дневната соба на Бајро, фотографија на Александар Маруш

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here