hdr_vivid

Над м.в.Дебел Рид на пат за Големо езеро на Баба Планина, на околу 2200 мнв, се наоѓа Мразарникот каде и на почетокот од јули месец сеуште го држи снегот кој беше обилен на почетокот од оваа година…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here