Доброволци од Битола и ПСК Пелистер во текот на денешниот ден дадоа свој допринос за обновата на опожарениот дом Копанки. Акцијата продолжува и утре во 08.00 ч. , недела со збирно место на жичарата кај хотелот Молика.Ви благодариме и поздравуваме од срце.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here