Националниот парк Пелистер е исто така неверојатно место за запросување на вашата љубена… Тука Александар Лозановски ја побара за жена неговата девојка Софија Крстевска…

Нека им е со среќа!

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Честитки …

НП Пелистер

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here