ЧЕСТИТ ПРАЗНИК
М А К Е Д О Н И Ј А !!!
– – – – – – – – – – – – – – – – –
На денешен ден пред 38 години –
поточно на 11-ти Октомври 1980 година, во Битола во присуство на многубројни гости и делегации свечано беше пуштен во употреба Домот на Културата, сегашен Центар за Култура Битола…

– – – – – – – – – – – – – – – – –

Фотографирии од Димитри Гина

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here