Порака од малиот херој на денот… До сите кои можат да придонесат да биде подобро за сите нас. Почнувајки од самите себе. Горди сме што имаме баш вакви мали битолчанчиња кои заедно со нивните родители го движат градот во вистински правец !

Битола сака да дише!

Со почит!

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Фото Апла

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here