Девет минутна мала репортажа од Македонската Радио Телевизија насловена како “Битола мој роден крај”, која ќе Ве врати назад низ годините и ќе ги допре вашите срца…

еден коментар

  1. Со Битола се гордеам. Горд сум што сум Македонец, горд сум што сум роден во Битола. Кој би можел збогум да ти рече да не заплаче!

    “За да бидеш МАКЕДОНЕЦ;
    Треба да имаш генетски код и ментална матрица во која е запишана целата колективна меморија и аманет од нашите предци Македонци”

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here