Оваа среда и четврток хуманитарни турнири во футсал и кошарка во организација на Црвен Крст Битола и тоа футсал во среда со почеток во 17. 00 ч. локација спортска сала Павел Шатев и кошарка на ракометно со почеток во 09.00 ч.

Пријава на лице место. Котизација 100 денари. Собраните средства одат во хуманитарни цели.

https://www.facebook.com/events/744525046018174/?ti=cl

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here