По повод 8 ми Mарт, волонтерите на ОО Црвен Крст Битола изработија честитки и цвеќиња користејќи ја нивната креативност и им оддадоа почит на припадничките на понежниот пол хоспитализирани во Клиничката Болница во Битола.

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА

Црвен Крст Битола

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here