3.9 C
Bitola,MKD
Saturday, December 7, 2019

Вкусни триаголник пирошки

...од кујната на битолските домаќинки

Меки памук кифли

...од кујната на битолските домаќинки

Непечена брза торта од чоколадо

...од кујната на битолските домаќинки

Пита со шунка и сирење

Начинот на подготвување заедно со рецептот се во самото видео. Погледнете, ставете лајк, споделете и претплатете се! Вклучете го и ѕвончето за да Ве...

Ела ќе дом...