0.6 C
Bitola,MKD
Monday, December 9, 2019

Солен зебра кекс

... од кујната на битолските домаќинки

Одлично мезе: Поховано биено сирење со тартар сос

Одлично мезе кое оди со сѐ. Овде се искористени 5 парчиња биено со средна големина Начинот на поховање е многу едноставен, го нема јајцето...

Ела ќе дом...