1.1 C
Bitola,MKD
Monday, December 16, 2019
Дома Од кујната на битолските домаќинки

Од кујната на битолските домаќинки

Потпечен карфиол

... од кујната на битолските домаќинки

Од кујната на битолските домаќинки: Телешка чорба на битолски начин

Прав битолчанец јади чорба барем еднаш неделно :) Покрај омилената чкембе чорба, битолчани обожуваат да јадат и телешка чорба. Ова е кафански рецепт за највкусната телешка...

Ела ќе дом...