15 C
Bitola,MKD
Friday, March 22, 2019
Дома Од кујната на битолските домаќинки

Од кујната на битолските домаќинки

Солен зебра кекс

... од кујната на битолските домаќинки

Одлично мезе: Поховано биено сирење со тартар сос

Одлично мезе кое оди со сѐ. Овде се искористени 5 парчиња биено со средна големина Начинот на поховање е многу едноставен, го нема јајцето...

Лисната полжав погача

...од кујната на битолските домаќинки

Вкусни триаголник пирошки

...од кујната на битолските домаќинки

Меки памук кифли

...од кујната на битолските домаќинки

Пржени лепчиња со јогурт

...од кујната на битолските домаќинки

Ела ќе дом...