11.7 C
Bitola,MKD
Thursday, March 21, 2019

Лабаво: Голема поддршка од битолчани за борбата со комарците во Скопје

Битолчани во текот на вчерашниот и денешниот ден на плоштадот Магнолија донираа 4550 пакети Аутан мачкала, 7660 спрејови Пипс, 6000 шишина киселина, 10000 запаливи...

Битолски преводи на најпознатите светски рок песни

1. Led Zeppelin – Babe I’m Gonna Leave You – Чупе, ќе те остам 2. Deep Purple – When a blind man cries – Кога...

Девет погледи на битолчани како ја гледаат “црвената месечина”?

Како црвената месечина денес му изгледаше на битолчани? 1.На домат црвен. Таман за шопска со четврт ракиче. 2.На црвено на семафор. 3.На забрана за ххх. 4.На топка црвена....

Ела ќе дом...