30.5 C
Bitola,MKD
Sunday, June 16, 2019

Доколку Македонија победи следната Евровизија најверојатно ќе се одржи во Битола!

МАКЕДОНИЈА ВИСОКО КОТИРА, доколку победи следната Евровизија највероватно ќе се одржи во Битола! Тамара Тодевска со својот настап ја воодушеви европската публика. Нејзиното високо место...

Ела ќе дом...