11.7 C
Bitola,MKD
Friday, March 22, 2019

Девет погледи на битолчани како ја гледаат “црвената месечина”?

Како црвената месечина денес му изгледаше на битолчани? 1.На домат црвен. Таман за шопска со четврт ракиче. 2.На црвено на семафор. 3.На забрана за ххх. 4.На топка црвена....

Порака од Дедо Петре до немажените и неженетите: Правец в манастир!

Имало околу 100 манастири на број... https://youtu.be/QP0ultMkNuo

Лабаво: Неколку предлози на битолчани за името на новата битолска река

Битолчани инвентивни. После големиот порој од дожд во текот на вчерашниот ден, кој буквално во еден саат ги преплави битолските улици, а најповеќе населба...

Урнебесно: Битолчанецот Марјан Ѓорѓиевски психолошки ги обработи македонските пејачи

Македонските пејачи се најдоа на тапет во новото видео на нашиот актер и комичар Марјан Ѓорѓиевски, кој на шеговит начин ги објаснува нивните песни,...

Нова музичка пародија на битолчани: Стенкам јас…

https://youtu.be/FStVOkZND4I Празни муабети

Ела ќе дом...