4 C
Bitola,MKD
Wednesday, January 23, 2019
Дома ЛабавО....

ЛабавО....

И Битола во популарниот “10 Year challenge”

...за Битола и битолчани

Лабаво: Новите контејнери пристигнаа во Битола

Новите контејнери за стакло пристигнаа во Битола. Битолчани сеирџии инвентивно ги преставија во најубаво светло... Прашање е дали некој ќе има стакло да пушти во...

Лабаво: Голема поддршка од битолчани за борбата со комарците во Скопје

Битолчани во текот на вчерашниот и денешниот ден на плоштадот Магнолија донираа 4550 пакети Аутан мачкала, 7660 спрејови Пипс, 6000 шишина киселина, 10000 запаливи...

Лабаво: Битолчанец на плажа

...за плажата и битолчани

Ела ќе дом...