11.7 C
Bitola,MKD
Thursday, March 21, 2019
Дома ЛабавО....

ЛабавО....

Урнебесно: Битолчанецот Марјан Ѓорѓиевски и неговото најново видео “Кладилници”!

Кладењето како дел од менталитет. Ликови кои може да ги најдете во кладилница. Опсервативен хумор на секојдневните активности на еден кладилничар. https://www.facebook.com/DownTownComedy/ Fan Page на...

Ела ќе дом...