22.5 C
Bitola,MKD
Wednesday, June 26, 2019

Битолчани најсреќни од одлуката за поврат на ДДВ: Ќе имаме уште...

Битолчани се најзадоволните граѓани од одлуката за поврат на ДДВ бидејќи како што кажува нивната математика 365 дена по 3 кафина на ден се...

Непознати индијански љубовни пораки денес ги вчудоневидија битолчани

Денес на старовремски индијански начин беа испишани неколку љубовни пораки кои со многу тешкотии успеавме барем малку да ги дешифрираме. Секој народ има свој карактер...

Ела ќе дом...