12 C
Bitola,MKD
Saturday, March 23, 2019
Дома Дневна доза временска прогноза

Дневна доза временска прогноза

Се очекува јак фронтален систем од север и нагла промена на...

Фронтален систем од север ќе биде кривецот за наглата промена на времето кај нас, која треба да се случи во текот на ноќта понеделник...

Временска анализа за првата половина од Август!

Почитувани граѓани ја направивме и деталната анализа за првата половина на месецот август која укажува на тоа дека е можно задржување на ФЛОРИЈАН што...

Најнова временска анализа: Какво време не очекува наредната недела?

Новата недела ќе ја започнеме со температури кој ќе бидат натпросечно високи за самиот почеток од месецот септември и истите ќе се искачуваат во...

Битола повторно во бело руво

...дневна доза временска прогноза

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА БИТОЛА И БИТОЛСКО: ВНИМАВАЈТЕ МОЖНО Е НЕВРЕМЕ!

Оваа ноќ централните како и источните предели од државава ќе бидат под влијание на циклонот БРУНО кој ќе услови нестабилно време на повеќе места...

Ела ќе дом...