32.2 C
Bitola,MKD
Saturday, August 24, 2019

Битолчани на Freeride на 2601 м.

Баба планина и НП Пелистер ни нудат големи можности за развој на зимскиот туризам кои за жал сеуште не се ниту 5% искористени. Група...

Битолчани продолжуваат со бодрење на македонската репрезентација

И денес 13 јануари 2019 г. битолчани во голем број продолжуваат со голема поддршка и бодрење на македонската репрезентација на Светското ракометно првенство во...

Ела ќе дом...