14.1 C
Bitola,MKD
Thursday, May 23, 2019
Дома бабам Битола

бабам Битола

...се за Битола

Во просториите на НУ Народен Театар Битола се одржа роденденска аматерска...

На 15.05.2019 година во просториите на НУ Народен Театар – Битола се одржа роденденска аматерска претстава „Различни, а сепак исти“ од Ангела Пандовска и...

Апел за спас на битолски олдтајмер

Возилото е оставено во отпад и само што не заминало под преса... Повеќе информации на телефон 070 312 142...

Ѕвездата е родена: Битолчанката Ана Марија Поповска со нејзината прва обработка...

Ви ја претставуваме АнаМарија Поповска од Битола со нејзиниот прв ковер во соработка со MeowDuction Production и Христиан Петковикј. Ана Марија има учествувано на кастинг...

Детскиот фолклорен ансамбл на КУД Илинден од Битола е учесник на...

Детскиот фолклорен ансамбл на КУД Илинден од Битола е учесник на 2.INTERNATIONAL ŞAHİNKAYA YOUTH & SPRING CULTURE AND FOLKLOR FESTIVAL во Бурса, Р.Турција. Фестивалот започна...

Ела ќе дом...