Дај свој придонес – засади дрво!

Секое физичко или правно лице заинтересирано за зголемување на квалитетот на амбиенталниот воздух во Битола може да го направи тоа во соработка со Интерворкс.

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА

Интерворкс како општествено одговорна компанија дава свој придонес во зголемување на квалитетот на воздухот преку донирање на садници – дрвата ќе се земат од едно место, а тој што ја зема донацијата треба да се погрижи за садење и одржување на садниците. Сите заинтересирани лица може да се пријават на [email protected]

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here