Фотографија од камерите на Националниот Парк Пелистер. Проектот: „Поддршка за подобро управување со природните ресурси во Националниот парк Пелистер“ го спроведува ЦеПроСАРД во соработка со НП Пелистер. Овој проект е дел од Програмата финансирана од ЕУ за подобра заштитена област и е имплементирана од УНДП во соработка со МОЕПП.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here