22.5 C
Bitola,MKD
Wednesday, June 26, 2019
Дома Автори Posts by Babam Bitola

Babam Bitola

3032 POSTS 8 коментари

Само за битолски мераклии: Направете сами машина за печење кокошки, прасиња,...

Нов DIY видео прoект на каналот на битолчанецот Дејан Киревски ... Машина за печење кокошки, прасиња, јагниња и друго која работи на 12 волти. Може да...

Битолчани најсреќни од одлуката за поврат на ДДВ: Ќе имаме уште...

Битолчани се најзадоволните граѓани од одлуката за поврат на ДДВ бидејќи како што кажува нивната математика 365 дена по 3 кафина на ден се...

Промовирани два нови прирачника од Просветно Дело: „Интерактивна комуникација воспитувач –...

Промовирани два нови прирачника за воспитувачи од детските градинки: „Интерактивна комуникација воспитувач – дете“ и „Воспитувачот, писменоста и говорниот развој кај децата“ , во...

Битолските адвокати денес го одбележаа Денот на Македонската адвокатура

Со полагање на свежо свеќе пред бистите на Коле Канински и Јосиф Христовски Ѕвончарот пред Апелациониот суд во Битола, денес битолските адвокати го одбележаа...

Битола во минатото

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ секој понеделник заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото. На оваа фотографија...

По пауза од 20 години “ЗА НЕД ДО” со камп за...

Академијата за боречки вештини и спортови "ЗА НЕД ДО" по пауза од над 20 години го организираше некогаш традиционалиниот Камп за преживување. И по...

Ела ќе дом...