22.5 C
Bitola,MKD
Wednesday, June 26, 2019
Дома Автори Posts by Babam Bitola

Babam Bitola

3032 POSTS 8 коментари

Македонски тим во кој се и двајца битолчани, учествуваа во Берлин...

Македонскиот тим Melius составен од двајца битолчани, по еден од Прилеп и Скопје минатата недела на 17.06 2019 г. учествуваа во Берлин на светски...

Тимот на Болница „Плодност“ подготвен и за алтернативните методи на породување

Во Клиничкиот болнички центар во Ријека, Република Хрватска, на посебен вид едукација учествуваа специјалистите гинеколози-акушери од ПЗУ Болница „Плодност“, д-р Кристинка Пајаковска, д-р Марија...

Битола во минатото

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ секој понеделник заедно со вас и понеделничката доза фотографии од Битола во минатото. Овај...

Зошто вашиот избор за средно образование да биде СОТУ Ѓорги Наумов...

УЧЕБНА 2019/2020 ГОДИНА ВТОРО ПРИЈАВУВАЊЕ, 24-25 ЈУНИ, 7-15 Ч. БИДИ И ТИ ДЕЛ ОД НАШАТА УСПЕШНА ПРИКАЗНА. ОДБЕРИ СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ. ТВОЈ ИЗБОР - ТВОЈА ИДНИНА ! https://www.facebook.com/344675759281549/posts/730301270718994/

Евоцирање на убавите спомени: Битолските киносали

Во градот постоеја неколку киносали: „Македонија“, "Трудбеник", Офицерски дом, подоцна кино „Партизан“. Киносалите беа од затворен тип, со партер, ложа и балкон. Во летниот...

Ретко видео: Анета Молика како девојче на 12 години

Ретко видео од далечната 1995 г. кога Анета Молика на 12 години со толчник за лук ја започнуваше нејзината музичка кариера. Да ја поздравиме... 😉 Извор...

Ела ќе дом...