Пред половина час започна пожар во атарот на с. Ниже поле кој се заканува да го зафати целиот Национален Парк Пелистер . Од нас да апелираме до надлежните побрзо да се превземат мерки со цел негово ставање под контрола. Несовесноста на граѓаните повторно доаѓа до израз!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here