На местото од Филип 2-ри Македонски на плоштад Магнолија,  Битола го доби ликот кој навистина го заслужува!

Паљо респект!

Фото/ монтажа Дамјан Гугучевски

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here