Битолчанецот Благојче Дарковски, ученик во СОУ Таки Даскало, со само 15 години ја направи неговата прва преработка на познатиот светски хит на Rag ‘n Bone Man- Human.

Погледнете и да му дадеме поддршка…

Браво Благојче!

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here