Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ секој понеделник заедно со вас и понеделничката доза фотографии од Битола во минатото. Фотографијата датира од 1907 година кога нашиот познат битолски фотограф Милтон Манаки го овековечи доаѓањето на првите автомобили во нашиот град.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here