4 C
Bitola,MKD
Thursday, December 13, 2018

Лабаво: Битолчани со уште поголема листа за субвенции! Списокот е тука:

Покрај најавените субвенции од Општина Битола битолчани со нивни размислувања за уште повеќе и подруги субвенции со кои ќе им се подобри нивниот живот...

Ела ќе дом...