15 C
Bitola,MKD
Tuesday, October 23, 2018
Дома Битола во минатото

Битола во минатото

Битола во минатото

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото. Секој понеделник со различни...

Битола во минатото

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ секој понеделник заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото. На следната...

Битола во минатото

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото.Следната фотографија е еден мал...

Народниот театар во Битола (ретка фотографија)

Фотографирано од сегашен подвозник кај Кафе Портал, поранешен Краш...

Битола во минатото

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас и фотографии од Битола во минатото. Денес понеделнички објавуваме фотографија...

Битола во минатото

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ секој понеделник заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото. Овој понеделник една...

Битола во минатото

Бабам Битола, Битола стари фотографии,Градот на Конзулите и Тера ТВ секој понеделник заедно со вас и старите фотографии од Битола во минатото. На следната слика...

Битола во минатото

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ секој понеделник заедно со вас и фотографии од Битола во минатото. Овај понеделник...

Битола во минатото

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ секој понеделник заедно со вас и фотографии од Битола во минатото. Старата чаршија...

Ела ќе дом...